Toret Coletărie

Plugin Woocommerce reglat pentru WordPress

Cu pluginul puteți porni în căteva minute Coletăria. Cu un singur clic, tipăriți etichetele de expediere, “trimiteți” coletul către sistemul Coletăriei, generați un număr de urmărire pentru client și îl trimiteți acestuia.

Clientul caută sau selectează pur și simplu sau alege pe hartă sucursala Coletăriei. Desigur și pe un telefon mobil.

Pluginul este tradus în 7 limbi și poate trimite în Republica Cehă, Slovacia și întreaga Europă. Și când Coletăria va aduce mai multe noutăți, le veți avea și pe aia în câteva zile.

Instalați Toret Coletărie și:

Economisiți nori de timp prin automatizare

minimizați erorile

Creșteți conversiile și confortul clienților

actualizați automat din administrare

Obțineți asistență rapidă, „dacă ceva”

Adăugarea constantă de noi funcții

instalace2400+ instalații
podporasuport rapid
satisfaction guarantee satisfacție garantată

Preț

€99

 • 1 an actualizare
 • Prelungire pentru încă un an cu o reducere de 50%
 • Garanție de rambursare în 14 zile

Calculați cât veți economisi lunar

Excelent, veți economisi cel puțin €100 € pe lună

Cum am calculat-o? Știm că introducerea manuală a datelor în Comanda prin Coletărie, pregătirea pentru imprimare și trimiterea informațiilor către clienți durează în medie 2 minute.

Toret Packeta - Store

Ce economisiți:

 • rescrierea datelor în Coletărie
 • pregătirea etichetelor pentru tipărire
 • introducerea informațiilor de e-mail pentru clienți
 • rezolvarea adreselor incorecte, ne-livrarea coletelor

Toret Coletărie prin ochii e-cumpărătorilor și programatorilor

10. 9. 2020

Un plugin grozav cu suport la nivelul ca de obicei pe toret.cz. Puteți rezolva problema, dacă apare, cu asistență noastră. Vă mulțumim pentru un plugin simplu și funcțional.

Jaroslav Ondra
29. 1. 2020

Acesta este un plugin bun. Mulțumim lui Toret că l-a programat. Aproximativ jumătate dintre clienții mei folosesc în prezent Coletărie, pe care îl consideră mai fiabil decât ČP. Nu am nimic de reproșat.

Marian Kechlibar
28. 4. 2020

Vă recomandăm implementarea și configurarea ușoară a Coletăriei pentru pluginul woocommerce, actualizări regulate și satisfacția completă a administratorilor, precum și a clienților cu utilizarea acestuia.

Lukas Janovec

Funcții pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva

Încărcarea automată a sucursalelor

Folosind API-ul Coletăriei, pluginul descarcă și afișează automat sucursalele disponibile ale Coletăriei și punctele de livrare ale altor transportatori. Acestea sunt apoi afișate clientului la casă de marcat, unde poate alege dintre ele.

Pluginul acceptă cel mai recent widget pentru Coletărie v6.

Toret Packeta - Automatic loading of pick-up points
Toret Packeta - Clear view of dispensing points

Afișare dublă a selecției punctelor de livrare

Puteți alege din afișajul dublu al ferestrei cu selectarea sucursalelor pentru casa de marcat. Aceasta este o fereastră pop-up sau o vedere în linie.

În selecția punctelor de distribuție veți găsi toate Z-BOX-uri, Z-POINT-uri standard și ALZABOX-uri.

Informații clare despre sucursală selectată

Punctul de livrare al coletului va fi afișat în administrarea comenzii, în e-mail-ul despre comandă și pe pagina de mulțumire.

Toret Packeta - Clear information about selected pick-up points
Toret Packeta - Submitting orders to Packeta in one click

Trimiterea comenzii către Coletărie într-un clic

După ce aveți coletul gata pentru client, trimiteți-l la Coletărie cu un singur clic. Nu trebuie să rescrieți nimic. Comenzile pot fi trimise individual sau multe deodată.

Urmăriți numărul imediat

După crearea unei comenzi, veți găsi un link către urmărirea coletelor în prezentarea generală a comenzii în WooCommerce și pagina de mulțumire. Limba paginii de urmărire este setată automat în funcție de browser.

Toret Packeta - Instant tracking number
Toret Packeta - Automatic loading of pick-up points

Generare rapidă de etichete pentru imprimare

Pentru comenzile trimise prin Coletărie, descărcați etichete Coletăriei direct în WooCommerce. Individual sau mai multe deodată. Acest lucru se aplică atât coletelor destinate Coletăriei, cât și altor transportatori.

Personal, sunt foarte mulțumit de pluginul pentru implementarea Coletăriei în Woocommerce. Poate fi configurat bine și funcționează sigur. Foarte utilă este funcția care vă permite să trimiteți informații direct în sistemul Coletăriei cu un singur clic, unde este creat un număr de livrare, se generează o etichetă cu un cod, scrie suma platei la livrare (dacă plata la livrare este selectat pentru comandă ), care este returnat comenzii la Woocommerce, care la rândul său poate fi conectat cu e-mailuri individuale trimise clienților, sporind astfel confortul și consolidând credibilitatea magazinului electronic. Deci nu mai trebuie să rescriu nimic manual. Mulțumesc.

Vladimir

Trimite către întreaga UE

Pluginul vă permite să trimiteți o comandă către toate Coletările din Uniunea Europeană. În total, există în mult de 25 de state.

Toret Packeta - Delivery throughout EU
Toret Packeta - Selection of more than 60 carriers

Folosiți peste 60 de transportatori

Toți transportatorii autorizați vor fi încărcați automat pentru dvs. prin intermediul API Coletăriei – Pentru Republica Cehă și în străinătate. În prezent, există peste 60 de transportatori disponibili cu care Coletăria coolaborează.

Stabiliți prețuri de transport diferite

Puteți stabili un preț unic pentru transport pentru fiecare transportator sau puteți crea propriile reguli în funcție de greutatea comenzii.

Toret Packeta - Set different shipping prices
Toret Packeta - Cash on delivery with surcharge

Plată la livrare și cu un cost suplimentar

Pluginul include propria metodă de plată la livrare. Apoi este posibil să adăugați o taxă la plată la livrare pentru fiecare transportator.

Transport pentru bani și gratuit

Vă setați propria limită pentru fiecare transportator, de cănd va fi disponibil gratuit.

Toret Packeta - Free and paid shipping
Toret Packeta - Maximum package weight

Greutatea maximă a coletului

Este posibil să setați limita maximă care vor fi disponibilepentru fiecare transportator individual. Dacă greutatea totală a comenzii depășește această limită, transportatorul nu va apărea la casă de marcat.

Verificarea vârstei

Este posibil să activați serviciul de verificare a vârstei pentru produsele individuale WooCommerce. La predarea coletului la punctul de livrare, se va verifica apoi vârsta clientului.

Toret Packeta - Age verification
Toret Packeta - Disabling carrier

Interzicerea transportatorului

Pentru fiecare produs din WooCommerce, puteți dezactiva un transportator pentru Coletărie pe care nu îl doriți disponibil pentru acesta. De asemenea, puteți utiliza aceeași caracteristică de interdicție pentru a exclude transportatorul pentru o categorie de produse selectată.

Monitorizarea stării comenzii

Pluginul afișează starea pachetului în care se află în prezent în prezentarea generală a comenzii. Și poate ajusta starea comenzii în WooCommerce în funcție de modificările de stare în Coletărie – de exemplu, Livrate sau Returnate.

Toret Packeta - Order status tracking

Am implementat pluginul „Comandă prin corespondență” pentru site-ul nostru http://www.urbanmaster.cz. După prima experiență, trebuie să spunem că suntem extrem de mulțumiți de aplicație. Conexiune la Coletărie, notificări automate pentru Coletărie, importul clienților pentru a genera etichete, totul funcționează și întrece orice așteptări. În plus, instalarea și utilizarea pluginului sunt foarte intuitive. Pentru prețul oferit nu vă putem decât să îl recomandăm.

Jaroslav Fajt

Toret Packeta - Translated into 7 languages

Tradus în 7 limbi

Pluginul este tradus în cehă, slovacă, maghiară, engleză, poloneză, germană și română. Doar activați și traducerea va fi setată în funcție de limba de bază a WordPress sau a utilizatorului.

Asistent reclamații

Integrarea suportă serviciul Asistentului de reclamații a Coletăriei, care servește pentru a asigura logistică bunurilor reclamate și simplifică comunicarea între magazinul electronic și client atunci când gestionează reclamația. Asistentul pentru reclamații va genera o etichetă pentru reclamații, pe care o puteți descărca odată cu comanda și o puteți trimite clientului.

Toret Packeta - Returns Assistant
Toret Packeta - Supports shipping zones

Sprijină zonele de trafic

Pluginul Coletăriei acceptă zonele de trafic din WooCommerce. Puteți seta cu ușurință această metodă numai pentru țările selectate.

Actualizări periodice

Îmbunătățim în mod constant pluginul și ne actualizăm compatibilitatea cu WooCommerce. Vă garantăm compatibilitatea cu WooCommerce 4.3 și versiuni ulterioare.

Rozsáhlá dokumentace pluginu Zásilkovna
Rozsáhlá dokumentace pluginu Zásilkovna

Documentare extinsă

Este pregătită o documentație extinsă pentru plugin. Datorită acestuia, puteți configura cu ușurință pluginul și puteți găsi rapid drumul în jurul funcțiilor sale.

Accesați documentația

News

Toret Packeta 5.1

Today we released the Toret Packeta 5.1 update, which brings the following two major changes to the plugin: Automatically send orders to the Packeta system based on order status changes. Currency conversion

read more

Toret Packeta 5.0

We just released the biggest update to the Toret Packeta plugin in the last year. Some of the biggest changes included in the plugin include: support for the Packeta Widget v6, removal of auto-ship to the Packeta system, adding bulk shipping to Packeta, adding the...

read more

Toret Packeta 4.3

The Packeta plugin got a new feature. It is now possible to enter prices in the plugin including VAT. Setup is easy. In the main plugin settings, just check the "Set price including VAT" checkbox and save. That's it, after that you just need to enter prices including...

read more
Newsletter 15 discount

Sign up for our newsletter and receive a 15% discount

I agree to receive newsletters and I have read the information on the processing of personal data.

Reviews and ratings

86 reviews for Toret Packeta

 1. Lukáš Blaschko

  The plugin was easy to install and makes our work incredibly simple.

 2. Petr Hájek

  I have been using the plugin for about half a year and so far I am very satisfied. Easy installation, clear environment and most importantly incredible time savings.

 3. Bohuslav Ohleduplny

  Excellent and functional plugin for my Czech e-shops

 4. Matěj Němec

  Top.

 5. Tomas Mraz

  Our eshop https://eshop.sharplayers.cz works perfectly and Torret’s customer support responds well. Thanks.

 6. https://hlavnezdrave.cz

  We have been using the plugin for about 1 year, it works without any problems, it does not happen that there is an unfilled branch, as happened to us with a competing plugin. It is just a pity that the quality of the delivery room itself lags far behind the quality of this plugin.

 7. Martina Heliová

  There is nothing to complain about, frequent updates, everything works as it should. A bunch of customers use the Packeta, so the plugin is used all the time. It must be added that without snags.

 8. Salim Sirieh

  We are extremely satisfied with the plugin, everything without problems, whether installation or functionality.

 9. Ditevlatce.cz

  Great plugin. 90 percent of our customers use the Packeta,
  thanks to this plugin, the connection with the Packeta is simple and intuitive.
  We also thank toret.cz for great and fast technical and customer support.
  We really recommend this plugin.

 10. Martin Prošek

  Not only do plugin updates respond almost immediately to changes made by Packeta, but there is always absolutely perfect support, which we have used several times.

 11. Kristián Filo

  We have been using the Packeta plugin from Toret.cz for some time on several websites, such as https://zmiesanytovar.sk, and everything works without problems. The documentation is clear and the support is great. I recommend.

 12. Petr Jahoda

  Supr plugin and great support!

 13. iprofil.sk

  We also use the Packeta module on our e-shop http://www.dajhet.sk. It helped us especially when sending orders to neighboring countries and increased sales. The new 5.0 module is efficient, fast and flexible to set up

 14. Tomáš Polák

  The first use of the plugin for Packeta on our website http://www.firstclass.cz is slowly approaching launch, so far everything looks perfect and we will certainly use it on other websites.

 15. Tomas Mraz

  The plugin works without any problems, orders are sent absolutely reliably and everything works as it should. Toret’s technical support is immediately available and will advise on what is needed.

 16. Martin Jac

  I can only recommend. Everything works as it should and 100% support.

 17. Ondřej Bek

  Great plugin, everything works as it should, I recommend.

 18. Peter Vážan

  We use great on all client e-shops.

 19. Jozef Paulov

  Helped a lot… I recommend!

 20. Jiří Macek

  I use the plugin on 2 e-shops. It fulfills its function without any problems.

 21. Andrej Balážik

  We have been wanting to start offering delivery by Packeta in our e-shop for a long time, and thanks to this plugin we have finally succeeded. The plugin does exactly what it has and works without problems for both orders from the Czech Republic in CZK and orders from Slovakia in EUR. The support answered all my questions always quickly and competently, I have nothing to complain about.

 22. Peter Remiš

  We use it on several websites and it works without problems on all plugins. (Eg https://nasedeticky.sk/eshop). Thanks to regular updates, everything is always fully functional.

 23. Ida

  The plugin can set up and start using even a beginner, everything is intuitive and the help is good.
  Thank you https://malka.cz/.

 24. Josef Kratochvíl

  The plugin works smoothly, support fast, thank you and I recommend.

 25. Matus Sedlak

  The plugin is great, updates and support at an excellent level. I recommend. Use at https://www.aromashop.sk

 26. Tuan Pham Ngoc

  Great plugin + very good customer support.

 27. Alica

  I recommend the plugin. I use it on two of my sites and it’s great. Works flawlessly, easy to set up and has excellent support. thank you

 28. Luboš J. Marek, FAST SHOTS, s.r.o.

  We purchased the Packeta plugin. We were pleasantly surprised by the simplicity or intuitiveness of its installation and connection with the system of the Packeta. Whether it is the selection of the dispensing point by the customer, or the integration of the data entered in the base into the list of submitted consignments. The plugin works reliably. Thank you.

 29. Patrik Babic

  Super plugin! I recommend!

 30. Jan Langhans

  We have been using the Toret Packeta plugin since 2017 and we cannot spend it. We like a good connection to the Packeta API and the ability to send directly from WordPress without overwriting data. At the same time, the plugin is being further developed and updates are being made.

 31. Vjerka Bzovski – Herbaday.eu

  Using Zasielkovna plugin. Works nicely and i received support when i needed it. I can recommend it.

 32. Martin Pátek

  We use a combination of Toret’s Zásilkovna plugin, GoPay payment gateway and Transport plugin due to their better settings for the Czech market. Everything works great even after WooCommerce updates and if there is a problem, just contact the support and we get an incredibly fast reaction and plugin updates. Probably the most valuable thing is, that it never puts business on hold. Thank you and good luck! Martin Friday, http://www.myonlymy.cz

 33. Kate H.

  I am very satisfied with the services of Toret. I appreciate the speed and responsiveness when it comes to any issue or returns. I use DPD, GoPay, Uloženka, now also the Zásilkovna plugin and thanks to the excellent support that always provides advice I am not worried that something would not work. Price x simplicity of setting x support this is a guarantee of success.

 34. Jan Haičman

  Excellent plugins, regular updates! Excellent!
  Jan Haičman
  https://premiumsarms.cz

 35. Tomáš

  A professional plugin connecting WooCommerce with Zásilkovna. It has saved me a lot of work and looking back, I consider the purchase a great investment. Recommended.

 36. Petr Jahoda

  As everything by Toret, huge satisfaction!

 37. Tomáš Tomčo

  Trouble-free functions, frequent updates. Satisfied

 38. Ivan Klas

  A perfect plugin, very good integration. High-quality support. http://www.zeus-braun.sk

 39. Nikola

  Perfect and quick communication, we have purchased the Zásilkovna plugin. Recommended.

 40. MM

  I can recommend this plugin to everybody, it saves a lot of work and time. Excellent connection to Zásilkovna and prompt plugin updates.

 41. Ondřej Hájek

  I am satisfied above expectations..

 42. Another satisfied user

  Thanks to this plugin, you can purchase menstrual cups with the Zásilkovna delivery option at https://menstruacni-pomucky.cz

 43. Jaroslav Ondra

  A great plugin with excellent support as always with toret.cz. Any issue, if arises, can be quickly dealt with. Thank you for a simple and functional plugin.

 44. Bence Molnár

  We have implemented the plugin for our website https://www.proofcase.hu . We use the Hungarian language in the widget and we deliver to Hungary. Everything works, the translations are perfect. We are satisfied.

 45. Václav Fiala

  We are very satisfied with Toret’s plugins. We have installed a third Zásilkovna plugin and again, everything works without any issues. Regular updates. A great plugin.

 46. Vítězslav

  Easy installation and settings. It has been running without any issues for three months https://krevetkarium.cz

 47. Petr Peřina

  The product is great. It works as it should and we have been using it for a long time. We appreciate the unlimited updates. Shop: http://www.originalnidarkovekose.cz

 48. Filip Král

  The plugin works well and the installation was very easy. For now, we are using it at atelyer.cz and we plan to use it for our second eshop as well.

 49. Luka, founder of Chute Indonezie

  We have installed the Toret plugin on our new web http://www.chute.sk and we are very satisfied. We plan to purchase more from Toret.

 50. Ondřej Šeliga

  The plugin works well, I also appreciate the quick and helpful support.

 51. Ondřej Banasiewicz

  A great plugin I can only recommend – we use it for https://rooibos.bio/

 52. Lubos

  We are very satisfied with this plugin, as well as with the support that offered immediate assistance.

 53. Václav Fiala

  We have installed the plugin for eshop elegantnipapir.cz. Everything works flawlessly. Regular updates. A great plugin.

 54. Václav Fiala

  This plugin is very well worked-out, we have installed it for oldmodel.cz. Highly recommended!

 55. Ladislav – Kabelkynaj.sk

  I am satisfied with this plugin, everything works without any issues, recommended.

 56. Vladimír

  A great plugin with an option to localize for the customer and to view the nearest pick-up point. Regular updates, works without any issues.

 57. Radek | ZhmotniTo.cz

  Well done. The connection and various settings options are great. It works as it should.

 58. Michal – letbalon.cz

  We can recommend this plugin. Thank you for your quick and professional support and assistance.

 59. Klemen Znidar

  We have started using Zasilkovna in the Czech Republic in late December 2019 and it wouldn’t be possible for us to have a store running literally overnight if it wouldn’t be for the Toret.cz plugin.
  It’s extremely easy to use. Anytime we’ve needed help with a feature, chat support was extremely fast and always helped us find the best solution.
  We have since moved to Romania and Italy too, using the same plugin and it’s working flawlessly in those countries too.

 60. Lukáš Janovec

  Simple implementation and settings of the plugin, regular updates. The administrators are completely satisfied, just like the customers 🙂 recommended

 61. Tomáš Bederka

  I have been using Toret plugins for a while now for more e-shops and I have never had any issue with the Zásilkovna plugin. Simple installation, easy settings and all answers can be found in the documentation. Everything works great and the plugin also contains regular updates, which is perfect 🙂

 62. Ing. Miroslav Michalina

  A great plugin for SK and CZ Zásilkovna. Simple import and settings.

 63. Tereza

  Pluginy by Toret are making my life easier! Both Zásilkovna and iDoklad work great! And the support..Zdeněk or Tomáš help me anytime I need… Quick responsiveness, nice communication… For me as an entrepreneur, Toret is an indispensable company that helps me run an e-shop. Thank you, thank you!!

 64. Vágner Jiří

  I have been using the plugins made by toret.cz for a while now, including Gopay INLINE and now the Zásilkovna plugin as well. I haven’t encountered any problem since I’ve started using them, there are new updates and everything works great. About 80% of our orders are shipped through Zásilkovna and we are glad that someone has developed such a plugin, which is above all so functional. Thank you. PS: I plan to purchase more plugins and I have found them amongst your products.

 65. DIAMOND Group Sk s.r.o.

  Everything works well, I can only recommend 🙂 http://www.diamondfashion.sk

 66. Radim Poláček

  We are using the Zásilkovna ang GoPay plugin and everything works great, easy installation and settings. Especially the Zásilkovna plugin is excellent! The bar code generates automatically and you only have to stick the label to the parcel and to take it to any Zásilkovna store. Really amazing, no need to fill in anything.

 67. Lukáš Budík

  A great plugin that we have implemented for our new website https://www.botydoroboty.cz Clear settings and everything works great.

 68. Marian Kechlibar

  This is a good plugin, my thanks to Torent for creating it. About half of my customers prefer Zásilkovna, which they consider to be more reliable than Czech Post. There is nothing to criticize.

 69. Lukáš Koszeghy

  A great plugin 🙂

 70. Martišková

  Woocommerce plugins help me to smoothly run my small eshop, including connecting it to Zásilkovna or payment gate. As a non-programmer, I would not be able to do this on my own, or it would cost me a lot of money. Thanks to these plugins, I save time and money and I can do any modifications on my own, which is great 🙂

 71. Martin

  Absolutely amazing and functional plugin!

 72. J. Procházka

  Thanks to this well made Zásilkovna plugin, we have used it for two of our eshops https://proutene.cz/ and https://obalynavino.cz/. Thank you also for the support, there was no issue, everything works great. Thank you. J. Procházka, e-shop owner.

 73. Vladimír

  Personally, I am very satisfied with the plugin for implementing Zásilkovna to Woocommerce. It offers easy settings and it works reliably. I appreciate the function which allows sending data directly to Zásilkovna with only one click. That automatically leads to the creation of a posting number, generates label with a code, enters a COD amount (if selected), which returns to the Woocommerce order and which can be connected with an individual e-mail sent to customers and thus increase the comfort and reliability of the e-shop. I do not have to enter any data manually. Thank you.

 74. Petra Havlickova

  I am satisfied with this plugin, everything works without any issue. Only the process of adding new countries supported by Zásilkovna could be a bit faster.

 75. Tilen

  We are very satisfied with the two plugins we bought (Zaslikovna and Heureka reviews). They work out of the box. What I really love also about Toret is that they have extensive documentation for every plugin they have, which also comes good if some non tech person is dealing with it. Thank you.

 76. Miroslav Havlásek (eeroplane.cz)

  I can recommend both the plugin and the quick Toret support. The biggest advantage is lowering the amount of paperwork thanks to the automatic system.

 77. Pavel Trnka

  I have been using Toret plugins for more than 4 years. My eshop uses especially idoklad and zásilkovna plugins. Both of them save me a lot of time. It takes only one click to create an invoice and a second click to provide order information to the shipping company. I simply print out the invoice using idoklad and label using zasilkovna plugin and here it goes. Do not hesitate to spend money on these plugins – they are great little helpers.

 78. Jakub Křen

  A great plugin, very easy implementation and absolutely reliable functionality.

 79. Matus

  The plugin is perfect and the support just as well. I can only recommend it.

 80. Martin Homola

  Everything works as it should. I am extremely satisfied with this plugin. Plus I want to thank you for quick assistance with its implementation!

 81. Stanislav Sklenka

  We use 4 paid and 3 free Woocommerce plugins by toret.cz. All of them work well and are regularly updated.

 82. Vladimír Fischer

  Hello,
  I am very satisfied with your plugins, I have already purchased the payment gate and zasilkovna. My favourite thing about zásilkovna is the automatization and settings options, at the beginning I was missing selection depending on the customer’s area, but I didn’t have to mention anything and there was an update within a month. The plugin works great and is very user-friendly, both in the administration and for the customer. I can only recommend and I will gladly purchase for another website.

 83. Filip Országh

  Zásilkovna is great! Thank you very much for quick assistance, very satisfied.
  The plugin was used for https://vlnovka-prize.cz

 84. Martin Král

  I have installed the Zásilkovna plugin for TajnaBedna.cz eshop and I am very satisfied. I like that the plugin sends data automatically directly to Zásilkovna and I only have to print out the label and pack the order.

 85. Jaroslav Fajt

  We have implemented the „Zásilkovna“ plugin for our website  http://www.urbanmaster.cz. After a while of using it we must say that we are very satisfied with it. The connection to Zásilkovna, automatic notifications, import of customers for generating labels, everything works beyong expectations. The installation and use of the plugin is very intuitive. We can only recommend.

 86. Ing.Juraj Žilka

  I am very satisfied with the plugin, everything works without any issues. Recommended.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Suport clienți

Ai vreo problema?

Verificați documentația pluginului și încercați recomandările din pagina de asistență.
podpora patička

Informații

Versiunea pluginului: 5.7.3
Ultima actualizare: 26.4.2022 Changelog
podpora patička
CLAIM YOUR 15% DISCOUNT

CLAIM YOUR 15% DISCOUNT

Sign up to our newsletter.

Confirm subscription by clicking on link in email what we just sent to you.